Модна къща BANDEROL с уникална колекция за Sofia Fashion Week SS

Модна къща BANDEROL с уникална колекция за Sofia Fashion Week SS

Най- новата колекция на Модна Къща БАНДЕРОЛ – ,, MIRACLES,,2022   е вдъхновена от силата на човешкото въображение-  феноменално претворено и емоционално издържано в стилистиката на бранда.   Дизайнерския екип се старае да предложи актуални и модерни визии както за дамите,  така и за господата, сътворявайки за пореден път наслада на сетивата.
     Този сезон дизайнерите на BANDEROL  включват в колекцията  бутикови дамски рокли и официални спортно- елегантни, мъжки костюми в цветови комбинации, и палитра от десени и материи. Бляскави елементи  при дамите , пищни поли и обемни волани, дантела, кристали, мъниста, естествени пера от Щраус. Изискани елементи и кройки, подчертаващи силуета на роклите , които са разнообразни – А- линия, ,,русалка,, гащеризони, модели 2 в едно са само част от многообразието. Ръчни декорации от най- фина френска дантела, луксозни материи,  богато бродирани елементи с перли,  кристали и  3-D детайли.
    При мъжете, цветовите комбинации правят визията съвременна, изискана и модерна, като се цели комфорт и удобство.  Използвани са аксесоари, които са един запомнящ завършек – акцент,  който никак не е за пренебрегване, предаващ отличителен стил на мъжа, доверил се на BANDEROL! Материите в колекцията са естествени, с минимално съдържание на еластан, което дава  повече възможност  за движение и динамика. Смели цветови комбинации, класически модели и дизайнерски кройки  – лукс и предизвикателство…