Sofia Fashion Week с ексклузивно издание от 9 до 11 септември

Sofia Fashion Week с ексклузивно издание от 9 до 11 септември

В трудните времена за модния бранш след пандемията от COVID-19 по света, Sofia Fashion Week се завръща с ексклузивно издание през септември.
Предвид ситуацията организаторите са се подготвили с два варианта за Софийската модна седмица. 
При добро развитие на ситуацията с COVID-19, почитателите на модата ще могат да се насладят на три вечери под открито небе в двора на зала EFE Hotel Marinela, а залата ще e превърната в голям и просторен бекстейдж, точно по световни стандарти. Камерите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV и фотоапаратите на Хайлайф ще бъдат на червения килим, за да вземат горещи интервюта от всички дизайнери, модели, гримьори, фризьори и гости на събитието.
Предвид съображенията за комфорт и сигурност,  Sofia Fashion Week есен-зима 2020/21 ще бъде ексклузивно за гости и медии, а всички останали фенове ще могат да го гледат онлайн стрийм в реално време в ефира на Code Fashion TV, в официалния YouTube канал и социални мрежи на събитието.  Ще има символичен онлайн билет, като приходите от него ще бъдат изцяло дарени за кауза, а именно финансова помощ на български студент за реализиране на  собствена колекция за пролетното издание на Sofia Fashion Week. Организацията и сценографията ще са съобразени с всички мерки за безопасност на дизайнерите, моделите и гостите.
При кризисният вариант на Sofia Fashion Week AW 2020/21, при повторен пик на болестта и нов lockdown на страната, организаторите от Code Fashion TV ще превърнат Sofia Fashion Week в дигитална седмица на модата, по модела на световните.
Ревютата ще бъдат заснети при най-строги мерки за сигурност и хигиена, и излъчвани по Code Fashion TV, в социалните мрежи и онлайн каналите на българската модна телевизия. 

В момент на световна криза във всички сфери на бизнеса, модата също преживява своя спад. Именно сега е моментът всички почитатели на модната индустрия да се обединят за едно по-добро бъдеще на света на изкуството, от което всички имаме остра нужда в тези трудни времена.

Очаквайте скоро и големия международен проект на Code Fashion TV, #SaveFashion World и savefashionworld.com,  чрез който ще дадем своя принос не само за българската, но и международна модна сцена.

Бъдете здрави! Бъдете отговорни към себе си и близките! За да бъдем заедно, модерни и усмихнати на Sofia Fashion Week AW 2020/21

 

Най-доброто от Sofia Fashion Week през годините може да видите тук.