BulgarianEnglishRussianGermanFrench

ОФИЦИАЛЕН ДОМАКИН

Към познатото „Град в града” с което най-добре описваме Хотел Маринела София, ние добавихме „Пълен с живот”.
Освен реновираните Ресторант Амбасадор, Конферентно Лоби и Сакура Бар и Градина, в хотела отвори врати, поредната добре позната марка ресторанти – Бурата Италиана. При нас живота се завръща по-бързо от където и да е другаде в България. Клубът който промени нощният живот в София – Мегами, стартира традиция да организира три и четири дневни фестивали в Зала Ефе, които превръщат хотела в “Балкански Център на Забавлението”.
Сред гост-изпълнителите през 2022 са Цеца, Миле Китич, Василис Карас и най-популярните български изпълнители.
Ултрамодерен Спа център ще отворори в месец Април. Лобимо място в София, петзвездният хотел Маринела София е проектиран от известния японски архитект Кишо Курокава – автор на редица световни забележителности. Хотелът е разположен на площ от 30 000 кв.м. Нашите 442 стаи и апартаменти, включително най-големият президентски апартамент в България, предлагат лукс & комфорт с прекрасен изглед към града и планината. С общо 14 мултифукнционални зали, с обща изложбена и конферентна площ 2600 кв.м., най-голямата бална и конферентна зала в града (1100 кв.м.) и забележително зала на последния етаж, ние предлагаме перфектните условия за конгреси, конференции, тържества и срещи. Хотел Маринела е сред емблематичните сгради в София и уникално място за Балканския полуостров. Това е точното място за бягство от натоварения градски живот, като същевременно се намира в самия център на града. Хотелът е построен между 1974 и 1979 г. от японския архитект Кишо Курокава.
Първоначално се е наричал Витоша Ню Отани, неофициално известен като Японския хотел. Разположен на най-високата точка в София, хотел Витоша-Ню Отани илюстрира традиционните връзки между България и страната на изгряващото слънце Япония. Интериорът съчетава традиция и комфорт с иновативен и модерен дизайн. Той успешно запазва линията на японската архитектура, заложена в конструкцията на хотела, потвърдено от главния изпълнителен директор на „Kisho Kurokawa Architect & Associates“ – Акира Кумазава по време на посещението му в хотела през 2016 г. Той описа хотела като място, което продължава да напомня на добрите традиционни отношения между страната на изгряващото слънце Япония и България.

Хотелът е предпочитано място за всички големи корпоративни и ВИП събития в страната, както и предпочитана дестинация за големи американски продукции.
www.hotel-marinela.com

 

ОРГАНИЗАТОРИ

Code Fashion TV – Българският моден канал ! 

Code Fashion TV отразява само топ модните и VIP събития в България. Показва актуалните модни тенденции тук и по света, интервюира само интересни и актуални личности.

www.codefashion.bg е специализираният портал за българска и световна мода. Сайтът има информационно-развлекателен характер и в него се представя най-интересното и актуалното от света на българската и световна мода и модния бизнес.

Code Fashion TV е различната медия, която не прави компромиси в качеството на новини, отразяване на стойностни събития, брандове и личности.

Медията е съоорганизатор и официален медиен партньор, който  показва ексклузивни кадри от топ модното събитие – Sofia Fashion Week през всичките му издания.

Предаванията на модната телевизия са едни от най-актуалните, а лицата им предпочитани за водещи и гости на знакови събития в страната.

Code Fashion TV може да гледате в мрежата на Vivacom, А1, BulsatFusion, NETERRA и в още 50 оператора в страната, както и 24/7 в собствена видео пратформа:  www.tv.codefashion.bg