BELENE®ANTI-AGE BEAUTY – ТАЙНАТА НА НЕПРЕХОДНАТА КРАСОТАТА

Продуктите от елитната високотехнологична линия BELENE®: Belène® Skin care Silicium Anti-Age Beauty Secret и Belène® Collagen Anti-Age Beauty drink на ABOPharma са новата вълнуваща тайна за непреходната красота в две стъпки, доказана с клинични проучвания от Френския институт Eytelia, която подхранва кожата отвътре, за видими резултати отвън.

Belène® Skin care Silicium Anti-Age Beauty Secret – таблетки е продукт създаден за поддържане на красотата.

Съдържа патентована и клинично формула на биоактивиран силиций Mesoporosil® и Vitamin C, която е подкрепена с научни изследвания за младост , красота и здраве.

Патентованите процеси на биоактивиране са специално разработени от екип френски учени, които имат за цел да направят тази форма на силиций по-стабилна и концентрирана. Клинично доказано Mesoporosil® е най-добре усвоимият органичен силиций в твърда форма.

Биоактивираният силиций Mesoporosil® формира силициева решетка, която омрежва колагена, включително този, приет под формата на хранителна добавка. Така се постига по-добър и траен ефект, и видимо намаляване на признаците на стареене.

 

Mesoporosil® спомага за регенерация на тъканите и клетъчното здраве, създава връзки между протеиновите молукули, което помага на кожата да остане хидратирана и е от решаващо значение за възстановяването и обновяването на клетките.

 

Belène® Silicium Anti-Age Beauty Secret се препоръчва за поддържане на еластичността на кожата, допринася за силна и блестяща коса, подобрява вида и здравината на ноктите, подпомага нормалния синтез на колаген в организма.

 

Само по 1 таблетка на ден за видимо по-здрава и красива кожа, коса и нокти след 1 месец прием, а за оптимални резултати – след 3 месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

sixteen − nine =

LOGO-DEFAULT-light-small

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.