10 български дизайнери и брандове откриха първата вечер на Sofia Fashion Week есен-зима 23/24

Ексклузивният партньор на събитието Huawei Watch GT 4 презентира на гостите изисканите си модели за Него и за Нея.
Зала Sofia Grand на х-л Маринела бе преобразена за бляскавия старт на Sofia Fashion Week. Стотици гости се насладиха на великолепната welcome area, където се запознаха отблизо с партньорите на събитието. Пред залата ги очакваха haute couture предложенията на автомобилите DS Automobiles, а вътре – луксозните италиански вина и просеко на VOGA Italia.

 

Вечерта на българските марки и дизайнери стартира с ревю на Papena. Дизайнерът Пламена Мишева – Недялкова бе подготвила нова колекция, отново посветена на семейството и любовта. Малки дами и господа, тийнове, семейства и дори кучета дефилираха за бранда.

Наталия Гуркова дебютира на сцената на Sofia Fashion Week като дизайнер. Нейната марка Queen by NG е вдъхновена от самата нея. Предложенията ѝ за дамите са изискани и стилни, с подчертана женственост и блясък.

Vanitta бе заложила на авторски принтове в новата си колекция. Както дамите, така и господата могат да намерят нещо смело и екстравагантно за новия сезон, с което да бъдат забелязани от далеч.

Партньори на събитието са хранителни добавки Diblong.bg, колаген от BELENE, луксозният испански бранд Miriam Quevedo, водка Elit, KARADA Beauty Studio, серумът за коса Hair’E Win, White Water, KFC, Бонанза-Бачорски и др.

Официален фотограф на кетуолк е Иван Йорданов.
Фотографи на червен килим – ХАЙЛАЙФ.

 

 

LOGO-DEFAULT-light-small

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.