Bolkan Build Investment – партньор на Sofia Fashion Week SS 2024

За първи път строително-инвестиционната компания ще представи своя нов проект URBAN HEIGHTS по време на Sofia Fashion Week

Иновация. Стил. Вдъхновение. Или там, където смело се пресичат пътищата на модните върхове и архитектурно-строителния триумф. Bolkan Build Investment е компания, която вярва в силата на елегантния дизайн, устойчивите материали и иновативните решения в жилищното строителство.
От своя страна, Седмицата на модата в София отдавна е почитана като платформа за изгряващи и утвърдени дизайнери, които изразяват своята креативност и визия. В края на март, храмът на модната индустрия, отваря вратите си за Bolkan Build Investment и техния нов проект – URBAN HEIGHTS, луксозен комплекс от затворен тип, готов да надмине представите ви за съвременно жилищно строителство.

Водени от стремежа към съвършенство, партньорите ни от Bolkan Build Investment ще представят по време на събитието последните тенденции в жилищното строителство и иновативните технологии, които превръщат сградите им истински бутикови творения. И да – това издание на Sofia Fashion Week обещава да бъде пиршество на стила, финеса и творческото начало.

LOGO-DEFAULT-light-small

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.