FASHION GALLERY ESIL DURAN с ревю на Sofia Fashion Week SS2024

Вдъхновена от превъплъщенията в сценичните си изяви и видео клипове, от джаз музиката, идолите си, любимите й хора и места, от красотата във всичко около себе си и най-вече любовта във всичките й измерения, Есил Дюран създава първата си модна линия през 2013 г.и слага началото на вече успешният бранд – „FASHION GALLERY ESIL DURAN“.
В колекциите й правят впечатление изискания класически стил, премерената провокативност и холивудски блясък. В тях жената никога не остава в сянка! Вярва в индивидуалния подход към всяка дама, която се доверява на бранда. Дрехата е любов и отношение към света, казва тя!
От 5 години създава и колекции бански костюми и плажни облекла, които стават хит още с появата си – отново отличаващи се със стил и предизвикателност! Талантът на певицата-дизайнер не остава незабелязан и от родните популярни лица като напоследък все по-голям брой шоу и ВИП персони от българския хайлайф се доверяват на изисканите ѝ интересните и дизайнерски решения! Есил получава покани за ревю-спектакъл на различни престижни модни подиуми и успява да изненада и най-капризните модни критици.
„Не е важно да следваш модата, но е много важно да имаш стил“- Модата отшумява – стилът остава, обича да казва Есил и признава, че най-голямото ѝ модно вдъхновение е великият ЖИВОТ!   
LOGO-DEFAULT-light-small

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.