На тазгодишното издание на Sofia Fashion Week ще имаме удоволствието да ви представим изключителната първа колекция на най-новия бранд за луксозна официална мода в България-Ивет Бианки. Така че, уважаеми обожатели на модата, тенденциите и лукса, подгответе за едно изключително пътешествие из света на блясъка – Ивет Бианки, където елегантността среща иновациите…и живота е хубав.

Пренесете се във вселена, където всеки шев, плат и детайл се изработват старателно, за да предизвикат силна емоция и да уловят есенцията на всяко събитие. Нейната първа колекция официални рокли превъзхожда обичайното, като представя симфония от вечен чар и модерен стил.

Ивет Бианки вярва в изкуството на модата. Тя създава всеки модел като индивидуално произведение на изкуството. От ефирни рокли, които се движат като поезия, до дръзки тоалети, които изразяват индивидуалност и оригиналност.

Посветена на предоставянето на истинско уникално изживяване, Ивет Бианки прекрачва обичайните граници на модата. Нейните вечерни бижута не са просто дрехи; те са покани да приемете индивидуалността си и да празнувате своя уникален стил. С гаранция да бъдете запомнящи се.

Това, което наистина отличава Ивет Бианки, е акцентът, който поставя върху ексклузивността. Нейните колекции с ограничен тираж са свидетелство за нейната ангажираност към рядкостта. По точи начин гарантират, че ще се откроите и ще се превърнете в център на вниманието. Поглезете се в свят, където луксът не е просто термин – той е начин на живот.

На модния подиум, младата дизайнерка Ивет ще ви покаже тайната за хубавия живот

– La Dolce Vita

 

LOGO-DEFAULT-light-small

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.