JP John Pan Eyewear с ревю Sofia Fashion Week

John Pan е представител на етичното модно поколение на 21-ви век и е лоялен към естествени материали от най-високо качество. Той превръща материалите в ексклузивни артикули и колекции, които допринасят за икономиката и благосъстоянието на местните общности. Джон Пан е евангелист и основен член на международното движение “Fashion Revolution” в Гърция, което се бори за по-справедлива, по-безопасна и по-прозрачна модна индустрия. В момента той насърчава иновациите и креативността чрез сътрудничество със Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (EUIPO), развива заетостта и повишава конкурентоспособността, докато се бори с пиратството и фалшифицирането.

Джон Пан гледа на нещата със свеж поглед и е в крак с идеите на 21 век. Той е съзнателен и оригинален творец от новото поколение, черпи вдъхновение за JP John Pan Eyewear от гръцкото слънце и светлина. Той създава оригинална колекция очила, която съчетава стил и безопасност за потребителите.


„John Pan представя на Седмицата на модата в София колекция от очила и специално проектирани дрехи, носещи послание за важността на оригиналността. Нашата кампания, обхващаща богатото културно многообразие на България и  ви кани да изследвате сливането на творчеството и традицията, въплътени във всеки бод и всеки кадър. Нека предефинираме стила заедно, почитайки нашето наследство и предвиждайки смело бъдеще напред.“

Кампания #FightFake

Организира се от Патентно ведомство на Република България (BPO) с подкрепата на Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (EUIPO), JP Eyewear и инициативата EUIPO Ideas Powered.
Дизайнерът Джон Пан, уважаваният европейски „посланик“ на „Интелектуалната собственост срещу фалшификат”, съвместно с Патентното ведомство на Република България (BPO), Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (EUIPO) и инициативата EUIPO Ideas Powered е създаване на необикновен моден спектакъл — 24 модела на подиума, които смело маршируват срещу модните фалшификати. Тези модели, олицетворяващи прозрачност, ще предадат посланието за оригиналност, застъпничество за значението на защитата на творчеството в модната индустрия чрез правата върху интелектуалната собственост, обхващащи дизайни и търговски марки.
Тази смела #FightFake дефиле-кампания с подкрепата на EUIPO, BPO, JP Eyewear и Ideas Powered, защитава автентичността и иновациите, като същевременно укрепва и поддържа артистичната цялост и законови права.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

19 − nine =

LOGO-DEFAULT-light-small

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.