Клуб по спортни танци Infinity Team на сцената на Sofia Fashion Week SS 2024

Клуб по спортни танци Infinity Team ще открие втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2024 с танцово изпълнение

Клуб по спортни танци Infinity Team е със стабилна история, дългогодишен опит в този спорт. С много любов, те не просто създават клуб, а изграждат семейство. От момента, в който преминете през техните врати, ще усетите топлината на тяхната общност и пулса на тяхната страст към танца. Инфинити тийм не е само за учене на стъпки; той е за изминатия път. Той е за приятелствата, които ще изградите, спомените, които ще създадете и моментите, които ще останат с вас завинаги.

Основна цел на клуба е създаването на подходяща среда за развитие и растеж, качество, нови знания и себеизразяване, постигане на високи цели и добри резултати от неуморния труд.

Залата на клуб по спортни танци Infinity Team се намира в ж.к. Люлин 7, бул. Луи Пастьор 30, ет.1, на 2 мин. от Метростанция Западен парк.

Състезателите

Картотекираните състезатели на клуба към федерацията по спортни танци наброяват повече от 60 човека. Имат няколко международни титли от световни първенства в Италия и призови места на национални състезания. Работят в сътрудничество с един от най-реномираните клубове в света – “Team Diablo” към Dancesport Heritage. Регулярно ходят на международни лагери в Италия, за да могат да се учат от най-добрите в сферата на спортните танци.

Стефан Иванов е треньорът в Клуб по спортни танци Infinity Team. Той е с над 25-годишен опит в областта на спортните танци, печелил е десетки национални и международни състезания и е вице-носител на Купа България. Занимава се с треньорска дейност повече от 10 години, лицензиран съдия, оценяващ редица състезания в страната и чужбина.

Можете да последвате Клуб по спортни танци Infinity Team:

Facebook
Instagram
Youtube
TikTok

LOGO-DEFAULT-light-small

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.