Добре поддържаната и красива коса е най-привлекателният и важен аксесоар за една жена. Косата е абсолютният символ на индивидуалност и уникалност. В стремежа си да я поддържаме винаги в безупречен вид, често посягаме към безброй ненужни продукти от рафта в магазина. И вярваме, че колкото повече й даваме, толкова по-добре ще изглежда. Истината обаче е друга. Косата и генерално кожата ни се нуждаят от много по-малко продукти с максимално изчистен състав, за да се поддържат в добър вид. Това, съчетано с добри хранителни навици и достатъчно сън, е ключът към красива и сияйна коса и кожа, за която всяка дама мечтае.

Един съвет от Елица – по-малкото е повече за косата ви

Безкрайният избор от продукти за красота определено може да създаде объркване и дори тревожност у много жени. Откриването на подходящия шампоан или серум обикновено е дълго и дори неприятно преживяване. Серумът Hair’E Win е един от малкото на пазара, който може да ви помогне да поддържате косата си здрава, красива и сияйна без да ви разочарова. Този продукт се бори ефективно срещу неприятния проблем на косопада по напълно безвреден начин. Създаден изцяло на натурална основа и с изчистен състав, Hair’E Win подхранва косата в дълбочина и възстановява ефективно нейния вид, за да бъде неотразима. Как го прави? Ще разберете повече за това в тази статия.

Как се зароди идеята за Hair’E Win

С фразата “Няма начин да няма начин” най-лесно можем да опишем характера на Елица от Hair’E Win – дамата с изящна коса, която стои зад създаването на серума. Тя ни споделя, че идеята за Hair’E Win се дължи на дългогодишното й използване на неработещи продукти срещу косопад, причинен от неправилно изпълнени химически процедури. Увреждането на косъма е било толкова сериозно, че Елица се е принудила да използва екстеншъни. Те обаче са донесли повече вреда, отколкото ползи. След причиняване на сериозен косопад, Елица изхвърля екстеншъните и се връща към една идея, зародена още в тийнейджърски години – да създаде билкови отвари и маски срещу рядка и тънка коса!

 

И така, след всички несполуки с непрофесионални фризьори и изтощаващи методи за стилизиране на косата, Елица се мотивира да открие сама решение за проблемния косопад. Бъдещият продукт ще реши не само нейния проблем, но ще помогне и на други жени да се чувстват уверени в себе си. Елица решава да създаде серума Hair’E Win, защото е убедена в това, че красивата и здрава коса е най-важният аксесоар за една жена.

Hair’E Win – серумът за растеж на косата

След дълги месеци на проучване и научни изследвания, Hair’E Win вече е неизменна част от рутината на много дами, които желаят да постигнат естествено дълга и безупречна коса. Като най-важният аксесоар за една жена, косата има нужда от постоянна и качествена грижа, която Hair’E Win предоставя. Това, което прави серумът толкова ефективен, е неговият изчистен и качествен състав. Неговата формула е разработена по строги стандарти и използва само най-добрите съставки, което гарантира, че косата ви получава необходимата грижа. А пък до 3 месеца от използването му ще видите осезаеми ефекти и неустоима дължина коса.

Изхвърлете екстеншъните, забравете за 10-те вида продукти на рафта в банята с неясен състав и преоткрийте една нова и естествена грижа за своята коса. Независимо дали искате да постигнете повече обем и блясък или да се преборите успешно с косопад, Hair’E Win е тук, за да ви помогне да постигнете всичко това.

 

LOGO-DEFAULT-light-small

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.