L’ATELIER L’ PERLA с модно ревю на Sofia Fashion Week SS 2024

Първото и единствено шивашко ателие за луксозно медицинско облекло в България –  L’Atelier L’Perla. Брандът е на пазара от месец май 2023 г. Те създават работно облекло, което говори и казва: Вие сте тук, за да ви помогнем. Името идва от факта, че на повечето работни облекла сме пришили първите копчета перли от медицинска стомана.
Всеки ден е изключителен. Безкомпромисен както по стил, така и по отношение на целта.L’Atelier L’Perla е луксозна линия облекла, от които се нуждаете, които отговарят на специфичните изисквания на медицината. Продуктите на бранда са функционално отлични облекла, които ще искате да носите на работа и извън нея. Платовете, които ползват са с от италиански и шведски произход.
L’Atelier L’Perla изработва медицински облекла от най-добрите и висококачествени тъкани. За създаването на луксозни тъкани се използват най-фините и качествени влакна.Тези платове от висок клас съчетават артистичност и изработка, за да създадат облекло, което се чувства толкова невероятно, колкото изглежда.
L’Atelier L’Perla помагат на лекарите да изглеждат по най-добрия начин в офиса и в живота. Няма професия, в която да е по-важно да излъчваш увереност.
Има лекари, които обичат да изглеждат безупречно, но по-важното е, че искат работен екип, който уважава както личния им стил, така и дълбокото им чувство за професионализъм. Бранда има повече от две години в партньорство с най-добрите в сферата доставчици на тъкани, за да разработят напълно нов подход към качествените медицински облекла.
Те запазват класическия, емблематичен вид на медицинското облекло, от което се нуждаете, и го подобряват с професионалния дизайн и качеството, които очаквате.
3a L’Atelier L’Perla, освен красотата във всяко кътче на света, Вие лекарите сте първото и движещо вдъхновение. Всеки ден е изключителен.

 

C L’ATELIER L’PERLA BUE ПОКАЗВАТЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ СИ, ЧЕ ВИ Е ГРИЖА ЗА ТЯХ.L’Atelier L’PerlaБул. Патриарх Евтимий 53София, Българияконтакти: 00359 87 7545594

Alexandra Tomova / Александра Томова

Executive Producer / Изпълнителен продуцент

Code Fashion TV

 

E: atomova@codemedia.bg   P: +359 886 134 228  

W: www.codemedia.bg   A: 12 Emil Bersinski Str., fl.6, Sofia 1408

IN: Alexandra Tomova

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × 3 =

LOGO-DEFAULT-light-small

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.