Lo Cantarelli Tuscan Lifestyle На подиума на Sofia Fashion Week

Лора Асенова – Мис България Вселена и един от най-атрактивните участници в Master Chef представя своята уникална марка Lo Cantarelli, с посланието ,,Да си етичен е модерно” и ,,Луксът вече е достъпен в София за всички стойностни клиенти“

Имате възможност да изберете от над 5000 артикула луксозни италиански платове. В началото на тази година колекция Lo Cantarelli се представи на над 10 модни форума в Амстердам, Флоренция, Милано, Брюксел, Вилнюс и много други. Мисията на Lo Cantarelli е да помогне на млади и утвърдени дизайнери да създадат своята етична модна марка и да излязат на световни модни сцени. Колекция Lo Cantarelli е подкрепена от:

•Италианската фабрика за производство на мъжки и дамски костюми по поръчка Cantarelli

•Fashion Academy Tuscany

•Световният Моден Център Амстердам

Те ще подкрепят създаването и на вашия моден бранд.

Cantarelli е историческа италианска марка, от Кортона, Тоскана. Вече 50 години изработва колекциите само на луксозни, световни модни брандове сред които: Louis Vuitton, Gucci, Alexander McQueen, Victoria Beckham, Philipp Plein и много други. Днес Cantarelli се фокусира върху създаването на семейни бутикови брандове, които до момента са 150 в над 30 държави. Да си етичен е модерно. Италианският лукс е достъпен, вече и в София.

LOGO-DEFAULT-light-small

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.