Новата колекция на KWIAT на сцената на SFW SS

Новата колекция на KWIAT на сцената на SFW SS

Колекцията от слънчеви очила и диоптрични рамки KWIAT е вече тук. Българскатакомпания представя моделите си, които са по последен писък на модата. Едно от най-големите предимства на бранда е, че те познават в детайли изискванията, нагласите и търсенето в България. Затова екипът на KWIAT сам разработва колекциите си – от визиятапрез материалите и цветовете до най-малкия детайл. Всеки чифт очила е изцяло съобразенс хората в България, така че всеки да може да намери подходящи очила за себе си.

KWIAT е семейна компания, която е на пазара вече над 30 години. Първата колекция е едваот няколко модела в различни цветове, но към днешна дата те са в пъти повече. На сайтана бранда (https://www.kwiat.bg/) можете да разгледате абсолютно всички модели или дастесните търсенето до това, което искате, с филтрите.

Традициите са стълбът около който е изградено цялото семейство на KWIAT. То съумявада прехвърли това и в работата си и това да е движещата сила през всичките години. В резултат компанията никога не е правила компромис с очилата без значение дали стававъпрос за материали, модели, цветове. Именно на това се дължи и техният успех. Къмднешна дата KWIAT продават своите очила в над 450 оптики в цялата страна и в над 25 страни на 5 континента.

Ако има нещо, което характеризира очилата KWIAT, това е вникването във всеки детайл и безупречното качество. В производството им се използват единствено суровини от доказани световни производители. Всички очила KWIAT минават през специална антиалергична и антибактериална обработка. И както всяко нещо и този метод се развива в положителна насока,

за да стигне до момента, в който се появява този антибактериален целулозен ацетатен лист. В неговата направа всъщност е заложена антибактериална защита.

 

Антибактериалният лист е голямо парче пластмаса, от която се изрязват отделните части на очилата. Антибактериалният целулозен ацетатен лист може да потисне или убие бактериите и дори вирусите върху него. Това е потискане на растежа на микробите и по този начин листът се запазва чист. Притежава високоефективни, широкоспектърни, дългосрочни антибактериални свойства.