Plavai.bg – партньор на Sofia Fashion Week SS 2024

Plavai.bg са партньор на пролетно-лятното издание на Sofia Fashion Week SS 2024

Добре дошли на борда!

Ние сме плавай.бг – компания и клуб за морски приключения. Предлагаме най- добре организираните, ваканционни плавания с ветроходни катамарани в егейско и средиземно море. Чартърните ни програми съчетават дестинации и маршрути така, че плаването с нас да остане завинаги незабравим спомен, приятно изживяване, и истинска пълноценна почивка.

 

Защо по вода

Плаването е страст.

Плаването е еуфория и чувство на вечност. То е забавление, отмора, наслада. То е магия, спокойствие и невероятна свобода. Плаването е онова чудо, което кара човек да се чувства истински жив – от адреналина, от скоростта, от разпъването на платната,

От солените пръски вода, от изгревите, от залезите, от слънчевите дни, от облачното време, от новите земи, от новите открития, от изминатите мили.

Плаването е отговорът на въпроса – кое те прави щастлив?

 

Великолетни мигове

Елате с нас по безбройните острови на близкото егейско море, плавайте в кристално чистите води на йонийско море, хвърлете котва в някое от хилядите заливчета с лазурна вода и камънисти бели плажове, акостирайте в живописните пристанища на сароническия залив, изследвайте древните забележителности по бреговете на пелопонес или просто се насладете на хубавата храна и прясна риба в някоя романтична, крайбрежна таверна.

 

Направете го

Мечти да плава с яхта има всеки, а ние сме просто една реална възможност да ги осъществите сега. Не е нужно да имате някакви специални умения, нашият екип ще се погрижи за това да се чувствате добре на борда.

Планирайте своята почивка, лесно е!

Наемете си катамаран за цялото си семейство, заедно с приятелите си или плавайте с ваши бизнеспартньори и си подарете едно невероятно морско преживяване.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seventeen − ten =

LOGO-DEFAULT-light-small

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.