Sofia Fashion Week с 10-то юбилейно издание

Sofia Fashion Week с 10-то юбилейно издание

Издание пролет-лято 2020 на Седмицата на модата в София ще се проведе от 24 до 27 март

Познатата локация – зала EFE на хотел Маринела, ще се преобрази до неузнаваемост за 10-ти пореден път, за да бъде домакин на над 6000 любители на модата, български дизайнери и марки и брандове от цял свят. Само паркирате колата си и веднага стъпвате на червен килим, за да покажете своя тематичен стайлинг за вечерта. В годините локацията на модното събитие доказа, че отговаря на световните стандарти за това, защото всичко в х-л Маринела е град в града и на гостите не им се налага да се лутат в паркинги, да чакат достъп или да използват асансьори, а веднага от своя автомобил се озовават на червения килим, снимани от фотографи с чаша шампанско в ръка.

С все по-иновативен кетлоук, този път V-образен и впечатляваща декорация, Sofia Fashion Week събира за 4 тематични вечери модния елит от страната и света. Заради своя първи юбилей 10-то издание на модната седмица ще поднесе много незабравими емоции на своите гости.

Изключително международно присъствие ще изненада гостите, като се очакват десетки имена от цял свят.

Атрактивни партита, висша и прет-а-порте мода, ексклузивни ревюта и невероятно шоу са подготвили организаторите от Code Fashion TV за юбилейното издание на Sofia Fashion Week SS 2020.

Очаквайте билети и VIP куверти в мрежата на Eventim, Bilet.bg и на консиерж в хотел Маринела.
Всичко за събитието може да разберете на : www.sofiafashionweek.com