Стефани Каменова в българска модна дизайнерка с над 10 години обучение в сферата на модата. Развива брандът си от 2019г, и към днешна дата има 22 излизания на сцена и 7 модни награди, като едната е от италианскаа модна компания Suitex Fashion Hub Milano. Брандът носи името на дизайнерката, тъй като всеки един модел и детайл се изработва лично от нея собственоръчно.Фокусиран е основно върху модерното бизнес облекло,с европейски почерк за стил и класа.Колекциите за сцена са лимитирани, уникални издания и върху тях се работи в продължение на месеци,за са поднесат максимално усещане за неподражаемост.

На сцената на Sofia Fashion Week, ще бъде представена колекцията “INVICTA Resort” и няколко мoдела от втора част – “INVICTA After Eight”

Тя изразява силна индивидуалност ,носеща дизайнерски почерк, обединяваща модерното с класиката , в съчетание с естествени материи. Цялата линия се създава за Dubai Fashion Week F/W 2023, затова има ясна концептуалност, цялостна обща идея и пълна симбиоза между моделите. Това е капсулна колекция,която обхваща всяка нужна пълна визия на женския гардероб.

„INVICTA’ е непобедима ,защото ти си непобедима. С походка ,с осанка ,с характер. Непобедима с дьрзостта да изразяваш себе си.

Възможността да се комбинират помежду си , прави облеклата приложими за всякакьв повод.

От бизнес до екстравагантна визия , от луксозна плажна до най-капризната атмосфера.

Resort е умерена ,нежна ,с изчистена силуетна линия и доза привлекателност.

After Eight е по-детайлна и изразителна, носеща елегантност, цвят и бутикови италиански материи. 

Трета част на “INVICTA” – Midnight ще бъде завършена декември и представена в Дубай.

LOGO-DEFAULT-light-small

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.