ОФИЦИАЛЕН ДОМАКИН И ОРГАНИЗАТОР НА SOFIA FASHION WEEK

Проектиран от легендарния японски архитект Кишо Курокава, пет звездният хотел Маринела София е сред емблематичните издания на град София.

Разположен в най-зелената зона на столицата, хотелът разполага с панорама, от която можете да се насладите както на светлините на нощна София, така и на красотата на Витоша. Интериорът съчетава традицията и уют с иновативен и модерен дизайн. Гостите на хотел Маринела София имат на разположение шест изключителни ресторанта, няколко бара с богата уиски колекция, както и уединена вип зона.

Хотел Маринела София е уникално за целия Балкански полуостров място, където всеки може да избяга от града, дори да се намира в самия му центьр. „Японската градина“ е създадена по модела на 400 годишната японска градина на Hotel New Otani в Токио. В спокойствието на сенките й можете да се насладите на огромно био-разнообразие от представители на растителния и животинския свят.

ОФИЦИАЛЕН МЕДИЕН ПАРТНЬОР И СЪОРГАНИЗАТОР НА SOFIA FASHION WEEK

Code Fashion TV е единствената модна телевизия в България. В профолиото на медията можете да откриете авторска продукция и предавания, talk show, риалити формати и др.

Code Fashion TV е с кабелно, сателитно и цифрово излъчване в цялата страна. Телевизията разполага със собствена видео платформа – codefashionplay.bg, с мобилно приложение за iOS и Android, както и моден сайт, където можете да откриете най-интересното от света на модата

 
LOGO-DEFAULT-light-small

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.